We're excited to present the programme for Future Housing Leaders 2019!


On day one, you’ll join the rest of your cohort at The Brewery for a day dedicated to honing your leadership skills. On day two we’ll hop over the road to the Barbican to join up with the National Housing Summit to put your learnings into practice, as well as hear from more unrivalled speakers on some of housing’s biggest issues.

8:30am

Duration: All day

Location: The Brewery, London

10:00am

BECOMING A LEADER

Chair’s opening and ice breaker

Duration: 10 minutes

Speaker:

  • Penny Haslam

    Penny Haslam

10:10am

Duration: 30 minutes

Speaker:

  • Penny Haslam

    Penny Haslam

10:40am

Duration: 40 minutes

Speakers:

  • Samantha Herelle

    Samantha Herelle
    Mount Green

  • Kate Still

    Kate Still
    Citizen

  • James Glass

    James Glass
    Peabody

Chair:

  • Penny Haslam

    Penny Haslam

11:20am

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Nigel Wilson

    Nigel Wilson
    Gentoo Group

Chair:

  • Penny Haslam

    Penny Haslam

11:50am

Duration: 30 minutes

12:20pm

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Mushtaq Khan

    Mushtaq Khan
    Think Inclusive, Manningham Housing Association

Chair:

  • Penny Haslam

    Penny Haslam

12:50pm

Duration: 1 hour

1:50pm

DELIVERING IMPACT IN YOUR ORGANISATION

Breakout sessions - please select one option

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Shadrack Mbatha
    Wolverhampton Homes

Chair:

  • Salma Shah
    Paradigm Housing

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Kate Still

    Kate Still
    Citizen

Chair:

  • Penny Haslam

    Penny Haslam

2:30pm

Breakout sessions - please select one option

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Matt Stevenson

    Matt Stevenson
    Trust Impact

Chair:

  • Penny Haslam

    Penny Haslam

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Boris Worrall

    Boris Worrall
    Rooftop Housing

Chair:

  • Clare Paredes

    Clare Paredes
    National Housing Federation

3:10pm

Refreshments

Duration: 30 minutes

3:40pm

UNDERSTANDING THE WORLD AROUND YOU

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Catherine Ryder

    Catherine Ryder
    National Housing Federation

Chair:

  • Penny Haslam

    Penny Haslam

4:10pm

Duration: 40 minutes

Speakers:

  • Kate Henderson

    Kate Henderson
    National Housing Federation

  • Sarah Seeger

    Sarah Seeger
    Curo

  • Amy Nettleton

    Amy Nettleton
    Aster Group

Chair:

  • Penny Haslam

    Penny Haslam

4:50pm

Duration: 10 mins

Chair:

  • Penny Haslam

    Penny Haslam

5:00pm

Duration: 'til late

Location: The Barbican Conservatory

8:30am

Refreshments and networking

Duration: 30 minutes

Location: The Barbican, London (Level -1)

9:00am

Welcome and networking - Battle rooms briefing

Duration: 30 minutes

Location: The Barbican, London (Level -2)

9:30am

PUTTING WHAT YOU’VE LEARNT INTO PRACTICE

Duration: 2 hours

11:30am

Duration: 30 minutes

12:00pm

Duration: 10 minutes

12:10pm

Duration: 5 hours and 10 minutes

5:00pm

Duration: 1 hour